Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du?

Mitt sorgsna jag tog spjärn, emot min ilska!
I ilskan gjorde sorgen mindre ont.
Jag ville aldrig såra eller håna.
men lindra min smärta för en stund. 

Jag saknar dig i djupet av min själ.
I akt och mening gjordes inget fel.
Jag pressade dig in i galen hörna.
Du sa att om du varit fri,
du skulle kommit springande till mig. 

De de enda ord jag hörde var;
Du skulle komma springande till mig!
Min längtan var så stark, 
trots att jag visste det var utopi. 

Jag drömmer, tänker, undrar hur du har det.
Om du har glömt det fanns en sorts magi? 
När du sa det som ekar i min skalle;
du skulle komma - springande till mig!




Fri vers av Ilona _L
Läst 640 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-30 11:49



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Det handlar mycket om drömmar ja. Ibland det enda vi lever på även om vi vet att det aldrig kommer att bli så. Minnen kommer till en just vid årets slut och det är en intressant översyn du gör.
2009-12-31

  Ronny Berk
en text som väl förmedlar mej diktarjagets känslor av längtan och saknad
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Ilona _L
Ilona _L