Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens våndor

Att skriva, en högst nödvändig ventil
men just nu klibbar orden fast
mellan hjärna och tangentbord.
Fingrarna når inte själens bottenlösa kval, 
när bokstäver satt krokben för den fria fantasin.

Din uppgivna blick av ångest tar över
smyger sig på, som en objuden gäst.
Hur många golvningar tål en stukad själ?
För varje hårdhänt knuff förminskas egot
Du är inte längre den du tror dig vara. 

 

 

 




Fri vers av Ilona _L
Läst 753 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-14 21:31



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
enastående snyggt fångar du själs djupaste vånda
när inte någon lindring finns


Fingrarna når inte själens kval.
Som om alla bokstäver sätter krokben för fantasin.
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ilona _L
Ilona _L