Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som pendeln

 

Jag skiftar  

sinnesstämning 

  liksom pendeln stilla slår.   

Ena sekunden  

en lyckokänsla  

över allt jag tillsynes har,  

som består. 

 

Nästa minut  

en avgrundsdjup sorg,   

jag inte förmår hantera.   

En ensamhets känsla,  

av otillräcklighet  

slår så hårt   

att jag slutar agera. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Ilona _L
Läst 720 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-03 00:50



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Mycke bra...känns igen
2012-11-15

  Anna*
I situationer där ren uthållighet krävs för att kunna gå vidare är det pendeln som vickar godtyckligt känns det som. Väl beskrivet.
2010-01-26

    ej medlem längre
den här tar jag till mig
2010-01-03

  Elaine.S VIP
En känsla väl beskriven, känns igen...Känner pulsen i de tickande känslorna.
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ilona _L
Ilona _L