Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorat

Jag glömde tryggheten.

Och sagorna.

Färdas vidare mot vävar som
binder samman.

Letar mönster.

Ord som talar mörker och vägar och sanningen.


Varför glömde jag dem?

Om hösten trasas bladen.
Ett efter ett.

Jag lärde dem aldrig,

utantill.



Vilsamt vandrar sakta, väntar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-09 22:24



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
tycker extra mycket om raderna

"Om hösten trasas bladen.
Ett efter ett.

Jag lärde dem aldrig,

utantill."
2009-10-10

  Elaine.S VIP
det finns lite melankoli och eftertänksam långsamhet i dina ord...välgörande att läsa.
2009-10-10

    Max Poisé
Salute!!...
Bra...jag njuter av att läsa!
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP