Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom in i mig nu



önskar dig här
under nattens tomma skepnad
dina händers ömma smekningar
över min huds torra öken
fukta mig berusa mig
med dina kyssars förtrollning

sök dig över mitt landskap
beträd mina blommande trädgårdar
bada i mina sjöar
drick dess vatten när du törstar mig
dofta varje utslagen ros
som jag sått för dig min älskade

kom in i mig nu
alla portar är öppna
murarna rivna och jag väntar på dig
vi lägger oss på stranden
låter vågor skölja våra kroppars hetta
jag åtrår dig starkare än kraften i stormen
den kommer inte åt oss denna gång

jag älskar dig högre än himlens stjärnor
men jag når dem för dig
låter dem lysa upp vår väg
så att vi aldrig mer går vilse




Övriga genrer av devilsangel
Läst 445 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-10-10 01:19



Bookmark and Share


  genni VIP
Vackert om kärlek!
2009-10-18

  Michaela Dutius
En av de vackraste kärleksdikter jag någonsin läst - med en intensitet och längtan som bränns
2009-10-11

    ej medlem längre
En riktigt vacker kärleksdikt har du skapat här och det märks att varje ord kommer från hjärtat:)
Härligt!
2009-10-11

    leelee
Romantik, sinnlighet och åtrå i ett...väldigt vackert.
2009-10-10

    Lindizz
En vacker och varm text om kärlek och längtan. Bravo!
2009-10-10

  Blåbäret
vackert skriven längtanslust
2009-10-10

  stenen/ Yv Ericsson
Suck. Detta är sååå bra i mina ögon! Bara vackert, avskalat allt som är fult. Mycket bra!
2009-10-10

    Bodil Sandberg
Herregud säger jag bara så underbart varmt och vackert..det är sånt här som gör denna sida så fantastisk..du är en makalöst skicklig poetissa som ger allt i dina dikter och det känner man och därför blir det en stor givande stund i läsandet varm applåd
2009-10-10

  sulimaa
Åhh du skriver så underbart vackert Petra!! Ditt sätt att utrycka sig är smeksamt och lockande...
Kanhända går ni vilse..men hittar hem igen ...ingen tvekan om det ..
2009-10-10

  Suzy med punkterna
Vilken vacker längtansfull text om kärleken.......
2009-10-10

  peter markurth
dea kännss sann, kärlek, gillar den som helhet, möjligen kan man skala av litet... men bra om man och kvinna
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel