Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Datorn kraschade...


Det gick förlorat...

Det gick förlorat
allt jag skrivit...
Alla välbekanta ord
som fötts ur sorg och med smärta

Det gick förlorat
Allt vad jag känt
uppslukat av tomheten

Men efter den första chocken
insåg jag:

...jag kände mig befriad!




Fri vers av ÅsaLena
Läst 578 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-10 19:22



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
När alla ord
försvunnit, spårlöst
finns alla meningar kvar
ordlöst
2012-06-08
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena