Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är :



Ingen)

. . . du känner

men jag är jag!~*

Minns du m¤i¤g?


γνῶθι εαυτόν

Mαθαίνοντας τον κόσμο, γνωρίζεις τις ελπίδες του άπιαστου ονείρου και καταλαβαίνεις, νιώθεις, την αγάπη που μπορείς να δώσεις από τα βάθη της ψυχής σου, ανοίγεις την καρδία σου και γίνεσαι ένα με τα πάντα και το τίποτα.

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Night Soul Woman
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-11 21:16



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Poetiskt ordmåleri, en gåta med små solar lysande mellan bokstäverna! Du är!
2009-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Hur skulle jag någonsin kunna glömma sådan skönhet och värme?
2009-10-12

  peter markurth
nej, vem e du???
2009-10-11

  Effell
Nej, men titeln fångade mig i alla fall. :-)
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman