Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Löpsedel


KÄND KÄNDIS


KÄND K Ä N D I S
HADE S E X MED

vanlig människa.
PROFESSOR:
nu blir den
vanliga människan
KÄNDIS




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 798 gånger
Publicerad 2005-10-15 00:58



Bookmark and Share


  Johan Nilsson
haha, kul liten sak det här :)
2007-07-22

  johii
hahah
fantastiskt
2005-10-27

    ej medlem längre
Haha, ja det är väl så i dagen samhälle
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal