Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var något jag tänkte


Det var något jag tänkte...

men nu är det borta

Flödet
försvinner allteftersom

och jag är rädd

att det ska försvinna helt




Övriga genrer av Osram
Läst 274 gånger
Publicerad 2005-10-17 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram