Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som helst

Jag skulle göra vad som helst
för att få sitta i din flummiga soffa
känna musikbasen vibrera i parketten
dricka chill out som du köpt för 25 kr flaskan
se dig dra upp byxorna till knäna

jag orkar inte sakna dig
jag vill bara vara nära dig min vän.




Fri vers av jennystyle
Läst 499 gånger
Publicerad 2005-10-15 14:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag gillar personligheten i dikter som denna, en personlighet som är hel men ändå inte utestänger läsaren. I detta fall så ser jag inga speciella symboler, utom bara denna känsla av vänskap och ovanlighet på gott.
Bra skrivet!
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

jennystyle