Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

räv



bakom livet
linningen svettas
en grop i magen
där pälsens tovor klibbar


vi har alla gjort det  
någongång

och vaknat mer
närvarande än någonsin



fastän annanstans















Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-16 19:07



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
Hurra for ravarna! :)
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson