Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instinkter, fredag natt

Åh, nougatdelikata Miss B,

jag ville ju mer än vänskapskrama dig

när du la en arm runt min

midja och sa att jag var varm och go\'; jag ville

fatta ditt fredagsfebriga ansikte med mina händer

när du kysste mig hejdå

med en evighet av leenden och ekon i smilgroparna.

Jag ville sätta mig ner med lilla du som ett pyre på mitt knä

lägga tvättmärket i dina trosor till rätta (det stack upp ovanför jeansen)

och känna din utandningsluft i min,

lägga en hand på ditt ben (du skulle låta den ligga)

och bara flyta bort som en egen ö bland andra...

 

MEN MIN JÄVLA RING VILLE JU INTE LOSSNA FRÅN FINGRET!

 

 




Fri vers av Dan Linder
Läst 504 gånger
Publicerad 2005-10-16 12:16



Bookmark and Share


  Lady_A
Tur det för flickan....(båda två)

Fan Dan nu har jag läst en massa igen och du är i en klass för sig! Det är dina ord jag kommer till när jag vill ha något som tar grepp om mig så totalt att verkligheten känns banal! Tack!!
2007-02-13

  Propella
Men lille Dan, du slutar aldrig att förbluffa mig!!!!

Vilka ord du skapar; fredagsfebriga, nougatdelikata, utandningsluft *lycklig*

Dessutom är den moraliska aspekten av denna text uppfriskande. Skönt att någon vågar ta del av det mänskliga, även om det må vara tabu.
2005-10-17

  A.Q.S
ibland kan man som läsare har svårt att hitta rytmen i texter... man går vilse och tappar budskapet... bristen ligger inte hos författaren utan hos läsaren... men... för att underlätta för läsaren så kan man göra texten mera rytmiskt uppställd... med radbryt där man vill ha betoningar... då når man även fram till kvartsfigurer som mig... men... som sagt... bristen ligger hos mig... bara en grej om den här dikten jag klurar på... varför måste ringen av?... sveket blir ju inte mindre för att du stoppar ner vitguldet i bröstfickan...
2005-10-17

  Martina_T
Ojdå!
Vilket oväntat slut! Hajade verkligen till där. *ler*
Jag har läst någon annan kommentera dina texter ibland med att man önskar att någon kunde göra dina fantastiska beskrivningar om en själv.
Och det instämmer jag verkligen med.
Gillar speciellt "jag ville ju mer än vänskapskrama dig" - känner igen mig så i det.
Bra!

/Martina
2005-10-16

  Cris
Aj då!....men ringen ville nog inte av. Det var en fin text att läsa.
2005-10-16

  Smultris
Ahhh... så bittert, ljuvligt underbart...

Mycket känslosamt och bra skrivet...
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder