Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kåt mig







om du kan skåra mig
påla mitt försvar till intet

få mig
att droppa mönster på golv
när jag går dig till mötes




om du kan växa min längtan
kväva tvivel
och binda


tvekan strax utanför
om du kan bära en svullnad
och se en nakenhet








finnes jag

















Fri vers av lyckeli
Läst 690 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2009-10-21 21:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
*läppjar fint*
2009-11-06

  Mikael Lövkvist
Gillar hur du lyckas få var rad fylld med inte bara erotik, utan även psykologiska bottnar, och längtan till mötet bortom just dessa.
2009-11-01

  micke marin
en önskan en längtan..
jag känner liksom det allvarligt menade.. så här ska det vara.. kraven.. samtidigt som lättnaden över om "du" finner det..
tycker särskilt om dropparna som symboliserar den öppenheten och tydligheten i tillståndet..

jamen va fan.. den var ju bra.. tycker jag..
2009-10-30

    ej medlem längre
suveränt upphetsande.mvh jimmy.
2009-10-27

  elden
Älskar ditt sätt att skriva
2009-10-25

  JNI
samma underbara läsning som alltid !

om din person är lika het som dina fingrar o sinnen att skriva så är du en obeskrivlig magi..
2009-10-24

  papessa
härliga formuleringar bjuder du på
2009-10-24

    Herr Ångest
Nice!

Föll också alldeles särskilt för just formuleringen:
"droppa mönster på golv
när jag går dig till mötes"
2009-10-23

  notsomad
Vackert som en vårdag..
2009-10-22

  Ola Rydberg
otroligt bra
jag älskade raden
(få mig att droppa mönster
på golv när jag går dig till mötes)
2009-10-22

  Gunnar Odhner
Snart får du förse dina dikter med varningstext. De går rakt in.
2009-10-22

  Peter Jr Eriksson
mkt bra
2009-10-22

  theperna
inlindat naket

kejsarens nya kläder - the adult version

tjusigt värre
2009-10-22

  Carola Zettergren
URSNYGGT!!!
2009-10-22

  Gisela Nordell
du berör ett ämne med stort mod att inte bli plump eller vulgär utan beskriva livet och det är fint!
2009-10-21

    johanni
Åtrå som väcks av raka besked.
2009-10-21

  Per Teofilusson
jojo jojo. Ja, du kan skriva fram våtnad, du.
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli