Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ohörd viskning


Om du höll en iskristall i dina händer
skulle du då höra hur iskristallen sprack


Dina heta fingertoppars beröring

 




Övriga genrer (Översättning) av Night Soul Woman
Läst 561 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-21 23:47



Bookmark and Share


  JNI
nej, skulle antagligen vara helt uppslukad av dig istället.. *ler*
2009-10-24

  Ola Rydberg
Ja här hettar det till
2009-10-22

  Peter Matsa
så vacker och kärleksfull ... nästan som en zen-dikt, den känns och hörs på ett filosofiskt vis. tack! bokmärkes.
2009-10-22

  Quasimodo
Fint och talande för fokus och absolut närvaro, som att höra klicket när ett höstlöv lämnar grenen !!! Fint i den viskningen !!!
2009-10-22

  walborg
Finstämt - jag börjar lyssna ...
2009-10-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Klart det sa väl
pang en sån klang
kan väl igen stå emot
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman