Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om diverse läsupplevelser


Ibland . . . när jag skriver: tack för läsningen! Tänker jag samtidigt: Tack för att du läste mitt hjärta hmf som att ’gå till en spågumma eller gubbe och tacka för läsningen’ japp så känns det ibland.





Övriga genrer (Essä/Recension) av Night Soul Woman
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-23 13:26



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
gött att du delar med dig av ditt unika synsätt
2009-10-25

  DanSan
**********************

Känner igen det vännen!!!

*applåder*

**********************
2009-10-25

  Måna N. Berger
Tack för att du läste, borde det väl egentligen heta. Det vore mer grammatikaliskt riktigt om det vore den som läste som tackade för att den fick läsa. Men sådana där uttryck myntas, ja, det är ungefär som "beklagar sorgen"; något man säger eftersom det skulle bli komplicerat och svårt att hitta egna ord. Eller som en stämpel man slår på. Men jag tycker nog ändå det är okej att tacka för läsningen, för att visa att man sett och uppskattat. Bara som en respons.
Sedan kan man fortsätta föra mer långtgående dialoger ibland, om man vill. Men tiden räcker inte alltid för det..
2009-10-23

  walborg
Blir så nyfiken på vad författarinan vill säga. Vad betyder hmf?
2009-10-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag går aldrig till sådana, eftersom de är djävulens redskap, men visst är det en bit av sig själv man lämnar ut.
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman