Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kind är lite blek

 

 

 

 

 

numera

 

din starka vilja

varnar för ras

 

ditt intensiva hjärta

slår vilt

 

vi ställer frågor

men gillar inte dina svar

 

dina ögon söker sig bort

allt oftare

 

dina händer vilar

knäppta i ditt knä

 

vi intresserar oss

men inte av dig

 

dina villkor

ligger i andras bröstfickor

 

dina förutsättningar

och kvalifikationer

 

är inte som våra

 

du älskar inte

du avgudar

 

 

och vi

förstår inte

 

 

 




Fri vers av Miss Mod
Läst 456 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2009-10-23 15:29



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Starkt och berör djupt
2009-10-28

    Bodil Sandberg
En oerhört stark dikt..att så ha allas uppmärksamhet men ändå inte få komma in i gemenskapen!kallt och tomt måste det vara!
2009-10-26

  Eaglemountains VIP
Berörande rader .....
2009-10-25

  T.R Ekman
Bra flyt i en dikt som berör mig i minsta detalj
2009-10-25

  Eva Langrath VIP
Ord som kryper in och får mig att förnimma passar inte in.
2009-10-25

  Roula O
starka rader som berör i det innersta...
2009-10-24

    ej medlem längre
vad kan jag säga mer än - tycker OM!

mycket bra skrivet

- susanne
2009-10-24

  stenen/ Yv Ericsson
Väldigt sällan, kan dikter kännas direkt riktade till en! Denna är en sådan. Som känns så. Givetvist bokmärkt.
För att läsas igen.
2009-10-23

  Berit Robin Lagerholm VIP
En stark dikt som biter sig in och berör mångbottnat. Tycker din uppställning är tilltalande talande och förstärker.
2009-10-23

  etthjärtaäralltidrött
Rör mitt hjärta.
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod