Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ånga från mun

 

 

 

 

som moln

kring måne

 

döljer liv

 

som inte finns

 

 

 

Sveper tankar

 

 

under

himmelsblå

 

himmel

 

 

 

Blir mitt moln

 

ett framför

 

solen?

 

  Eller

upplöst

 

till ånga

 

 

Från

 

mun

 

 

 

 

Sådant som man blåser ut

 

 

man fryser...

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-25 18:27



Bookmark and Share


  blaite
Så snyggt..
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75