Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gjuten galax


I kväll....



Värd för världen



Är jag




Ensam i en galax



Gjuten i min lilla näve





Lånat



Är morgondagens ljus


Som spirande belyser min ringlande stig



Och ekot



Som alltid förstorar alla ljud


Ljög att jag





Var så ensam...




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 480 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-10 23:06



Bookmark and Share


    Phantasos
Mmmmm
2012-02-18

  Jaqualx
Här är jag glad att jag stannade till.
Du förmedlar för mig en storhet och litenhet som människa i din text på ett spännande eget sätt. man färdas liksom.
En sak jag undrar över är ett av orden du skrivit. "Lånad"? Ska det inte vara "Lånat"?

Hur som helst, Tack för fin läsning.
2011-12-04

    ordskalv
Den här gjorde min kväll!
Tack för fina ord!
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75