Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig


Längs genvägar och labyrinter


Leder mig en hand på vägen



Och den arm

Den hör till


Går snart av




Helt oviss är sårens läkning


Ödet leker lekande lätt med skållad hud



Och jag byter skinn om igen


Hasar mig ur

Som en orm

Som en orm


Ringlar jag mig ljudlöst runt hela dina kropp




Och väser...






Älska mig...




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 519 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-10 21:30



Bookmark and Share


    Phantasos
Likt Jazz för en oinvigd kan det te sig som att det inte finns struktur eller harmoni däri, icke är sålunda fallet, det kan vi jazzspelare stå bi!
2012-02-18

  Quasimodo
Intensiv för kärlekens olika skepnader vi är och blir i människans form, men där ändå kärleken är samma röst!
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75