Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min värld

Min värld

Min värld




Ensam i oändligheten




Reser jag dit allting började


Till


de vackra orden




Till



Greppet om förr



Dåtid




På fruset hav

Utan fotfäste




Landar jag på fötter igen

Får ett nytt liv


Utan möjligheter



För jag har blivit den jag älskat



Blivit över




Aldrig kommit över



Ett under


Som aldrig egentligen blev till




















Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 468 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-29 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75