Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stadens kärna

Det är som om stadens kärna bara kastats av någon och aldrig börjat gro...


Över axeln

Ser jag skymta en före detta vän


Han tog aldrig oskulden från mig


Och jag är inte skyldig honom någonting


Ändå knyter sig hjärtat i bröstet

För allt han påminner om...



Förr

Har inte velat lämna mig


Kan gå gator upp och ner

Stå på huvud...



Som jag lärt mig i yogan


Springa helveteslånga slingor i mörker

och regn

för att framkalla en annan känsla


Men


Stan har bara en kärna



Där bor du och jag


och alla andra från förr



Dörr i dörr



















Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 551 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-07 16:57



Bookmark and Share


    AA VIP
Känslofullt. Minnen berör, de finns....
2011-05-07

  Herr Funderare
Wow....
Din text väckte bubblor i min cola som står intill mig.
Med det menar jag lite att du har verkligen känslor i din text, känslor som det känns lite som om de strålar från ditt inre.
Du ska ha stort tack för att du delar med dig av ditt inre!!
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75