Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar vem som ler


I fönstret mitt emot

Hänger en sliten julstjärna


Som tjänat sitt syfte

För länge sen



Tiden passerar...



Min bästa väninnna är gravid

Hennes mage är en väldig kokong


Jag är singel och barnlös och 36




Tiden passerar...



Berusning känns inte länge som berusning

Kärlek känns inte längre som kärlek

Mitt hem blir mindre och mindre



Tiden passerar...



Solen går upp och så ner igen

Ser sällan färgerna

Bara en snutt himmel syns från mitt fönster



Tiden passerar



Jag äter gröt till middag

Och gör solhälsningar till frukost


Och


Undrar vem som ler



I spegeln...














Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 520 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-01 15:24



Bookmark and Share


  Engel
Livsleda? Eller mognad?
Jag tror på det senare.
2013-01-01

  Moa Paulsson
formen, med upprepningarna, förstärker verkligen texten,
fint!
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75