Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensam på en ö


Livslinjen



Mitt i oceanen av mörker

Simmar vågbruset sakta förbi


Jag har en stjärna i himlen

En önskan som önskar bli fri


Palmerna vajar i vinden

De känner igen havets brus


De längtar inte till vinden

Men ryser till av dess lockande sus


Jag håller minnen i handen

Som hittar till livslinjens form


Och viskar så stilla i natten

Älskare kom till mig kom




Bunden vers (Rim) av Jazz-75
Läst 499 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-01 21:10



Bookmark and Share


  Lubelu
Vackert skildrat!
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75