Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall

I ruset

I nattens ogripbarhet



Finns du aldrig mer


Jag har försökt


Att klättra upp längs en kantig stjärna



Och vänta på dess fall




Förvandlas till någons önskan









Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 495 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-05 21:37



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Mycket ansvar att lägga på en stackars ensam fallande stjärna...
Tänkvärt, snyggt och bra.
Gillar.
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75