Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara kommentera! :-)....vet inte vad jag ska säga om denna skald.


Önskar innerligt.


Jag är vilsen och rädd,
där jag ligger i min ensamhetsbädd.
Kramar om mig själv, för det finns inget,
annat att sluta mina armar omkring.
Väntar på bättre tider men, det kommer ingenting.
Jag önskar högt och innerligt, att det var dig,
som mina armar omslöt.
Jag önskar att du ger mig en stöt.
En stöttepelare att luta mig emot,
när det går lite trögt fram.
Egentligen vet du ingenting om mig,
men dock mer än vad, jag själv vet om mig.
Då hör jag ditt namn överallt.

16/10 – 05




Fri vers av jazzpärlan
Läst 562 gånger
Publicerad 2005-10-17 11:03



Bookmark and Share


    Hasseman
Strofen

"Egentligen vet du ingenting om mig,
men dock mer än vad, jag själv vet om mig.
Då hör jag ditt namn överallt."

Är helt underbar tycker jag! Den är mystisk i sin mening lite gåtfull!
Du skriver ganska tydliga texter i övrigt och inte så svävande som en del kan göra när de skriver en dikt. Tydliga meningar ger en tydligare känsla till dikten.
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

jazzpärlan