Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag sprang och var andfådd, då kom det upp en bild i huvet på mig, om det är såhär det känns att älska...(man har ju hört saker..) Kommentera! Please :-)


Är det såhär det känns att älska?

Är det såhär det känns att älska?
När hjärtat slår det snabbaste det kan?
Är det såhär det känns att älska?
När man äntligen har kommit fram?

Är det såhär det känns att älska?
När man hyperventilerar alldeles för snabbt?
Är det såhär det känns att älska?
När allting vill hänga ikapp?

Är det såhär det känns att älska?
När endorfinerna lyser med all sin kraft?
Är det såhär det känns att älska?
Med känslor jag aldrig haft?

Att det är såhär det känns att älska…
Så ljuvligt, så vackert bedårande skönt.
Att det är såhär det känns att älska….
Min kropp, som din livsglädje åter har krönt.

Att det är såhär det känns att älska…
En underskön doft som snabbt blommar ut.
Att det är såhär det känns att älska…
Lika snabbt som den kom, lika snabbt tar det slut.

Att det var såhär skönt det kändes att älska…
Ett nytt litet liv till världen jag sått.
Att det var såhär skönt det kändes att älska…
Skulle gjort det igen om du inte gått.

20/10 -05




Fri vers av jazzpärlan
Läst 645 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-20 13:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är en fin berättelse om kärlek
och även 'livet efter kärleken' skymtar fram...
(men frågorna och framförallt upprepningarna
är det lite för mycket av)
bra :)
2005-11-24

  gabor nagy
utmärkt och aktuellt
2005-11-24

    Hasseman
Oj med vilken intensivitet du skriver med! Härlig kraftfullt vitalt och ett medryckande tempo! Man känner sig nästan slut när man läst färdigt!
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

jazzpärlan