Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera gärna.....


3 lyckliga sekunder i mörkret...med dig

Jag satt på golvet
Min tröja glittrade och kliade
Läppglanset hade försvunnit för länge sen
Jag satt i mörkret
Jag såg inte fingret som pekade på mig
Människorna som omringade mig
viskade mitt namn och fnissade
Knuffade på mig
Jag kom på benen
Tryckte ner handtaget
Och stängde den om mig
Plötsligt stod jag där
framför dig
i mörkret
Såg dig inte
men kände dina andetag när du närmade mig
I månskenet från fönstret såg jag en glimt
av ditt ansikte
Dina ögon såg in i mina
innan de flöt ihop till ett
När du närmade mig långsamt
och vi möttes i en kyss
Så härlig så varm
Dina läppar mot mina
Oh, snälla, ta inte slut!
Men jag visste, det skulle det göra
3 sekunder, högst,
men ändå en evighet
I 3 sekunder
svävade jag på moln,
var lycklig
Ja, så lycklig så det lyste om mig
I 3 sekunder möttes vi
Jag visste att den här kyssen inte betydde något för dig
Men att jag aldrig aldrig skulle glömma den
Plötsligt var den över
Du gav mig ett kort, generat leende
Innan du försvann för min syn
I 3 sekunder
var jag lycklig
I 3 sekunder
fanns jag




Fri vers av Missi VIP
Läst 1235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-02 19:38



Bookmark and Share


  Cicki
Åh så fin!!
2007-01-21

    Regina E
Härligt hur du får med stämningen i tonåren, med läppglans mm. Och dina tre sekunder kommer du nog att minnas för resten av livet - inga dåliga minnen att ha!!
2006-06-08

    Mr. Edward
Riktigt bra ! Du uttrycker dina dikter bra :)
2005-09-11

    jazzpärlan
Guuud...vad vacker! Du skriver så beskrivande i denna dikt, och det ska man...ibland. Jag kunde verkligen föreställa mig vad som hände...där bakom dörren...i det mörka rummet.
Hur ni sakta men säkert gled mot varandra och möttes i denna kyss.
Såg det framför mig som om det var en själv, som stod där och fick uppleva detta lyckorus och välbehag...skriv fler sånna :-)

Mvh/Jazzpärlan
ps: har du msn? e-mail? spray?
2005-09-06

    rune
fin
2005-09-03

  Cris
Jättefint! jag håller med föregående talare och 3 sekunder kan vara väldigt lång tid och man kan minnas dem för evigt!!
2005-09-02

  Ola Rydberg
Den här får mig att längta
tillbaks till tonåren
och det är ingen dålig prestation
2005-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon