Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag anser att det inte behövs någon vidare förklaring. :-(...


Mår inte så bra!


Jag mår inte så bra idag.
Orkar inte göra något på ett tag.
Seg är jag, fruktansvärt seg…
pallar inte, känner mig som en tillplattad deg.

Vad har jag förtjänat för att känna så?
Denna dag, så förbannat grå.
Allting slutar att röra på sig nu,
men inuti mig lever du!

Möjligtvis finns det ändå hopp,
i denna nattsvarta dag.
Tanken på det som finns,
kvar i mitt hjärta.
Tanken på dig som lever,
kvar i min kropp.

Vad ska jag göra för att må lite bättre?
Finns det någon som känner som jag?

1/11 – 05




Fri vers av jazzpärlan
Läst 855 gånger
Publicerad 2005-11-01 11:23



Bookmark and Share


  Markus Karlsson
väldigt bra och fin dikt som är lite sorglig också.

ja det här är ju då Markus ;)
2006-08-10

  Amy (F)
Fastän du mådde så dåligt just denna dag, så hade du fortfarande ett ljus inom dig. Ett hopp. Väldigt bra skrivet :)

Och sedan ska jag säga dig, att även jag har sådana dagar ibland, fast då har jag inget ljus..tyvärr.. bara ibland :)
Men en femma är det värt :)
2005-11-06

    Hasseman
Jättebra dikt om hur jävligt nere man kan känna sig ibland framför allt när det gäller den olyckliga, obesvarade ovissbara kärleken! Den påverkar hela ens kropp och vardag. Man är helt i den känslans grep och kan ej komma loss och endast tiden kan bli ens befriare.
2005-11-02

  Daniel_78 VIP
"ta en dush, ta ett toy, kasta ut en boy, likt för att va loj"
ta en prommenad, frisk luft, något mummsigt att äta..
och känn att små saker kan rycka upp den mest deppiga degen
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

jazzpärlan