Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en bort tappad \"Nalle\". Den är dock fri att tolkas...kommentera...Vad handlar den om?


Om min ”Nalle”.

”Nalle”, du var ju min!
Nu för alltid, du borta är.
Trodde för evigt att jag var din.
Mitt hjärta i din hand du bär.

Min lilla ”nalle”, du finns
för alltid i min skalle.
Och alltid i evighet ska du,
finnas där.

Vart jag än i världen vandrar ”nalle”.
I mitt hjärta jag dig bär.
Du finns för alltid med mig,
vart jag än på stigar vandra, ”nalle”.
Min längtan du mig tär.

Jag hoppas att en dag finna,
en sådan vän som du.
Och få med den på hjärtats stigar,
vandra. Finna lycka i varandra…
och aldrig mera gå isär.

17/10 – 05




Fri vers av jazzpärlan
Läst 1672 gånger
Publicerad 2005-10-18 09:28



Bookmark and Share


    jazzpärlan
åååå...."På hjärtats stigar vandra" gillar starkt den raden :-)
Du verkar vara olycklig....utan din "nalle".
Kanske hittar du en sådan vän....någonstans....ge inte upp, hoppet...det bör du inte förlora. Kämpa på!!

Mvh/jazzpärlan :-)
2005-10-18

    Hasseman
Vacker nalledikt! Får mej att tänka på min "druttis" som jag hade när jag var liten påg! Fram för fler nalle dikter, det har varit för dåligt med det!
2005-10-18
  > Nästa text
< Föregående

jazzpärlan