Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en dikt som jag skrev utifrån den första meningen i dikten.


En himla röra!

Då hjärtat färgar kärlen röda.
Svarar hjärnan med att döda.
Då kan inget börja göda.
Allt försvagas blir förstörda.
Kanske finns det någon gröda.
Undermedvetet blir till föda.

Jag städar bort all skit med möda.
I stjälens sår, jag bär min börda.
Då ljuva toner bliver hörda.
Mina tankar vill mig illa göra.
vill mig mörda!

Vet inte riktigt, vad jag ska göra.
I min skalle bara röra!!!

27/10 - 05




Fri vers av jazzpärlan
Läst 642 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-27 13:48



Bookmark and Share


  liten lisa
jättebra dikt!:)
2006-02-06

  Ola Rydberg
Denna var riktigt bra med ett sannt budskap
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

jazzpärlan