Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, en liten tanke bara...hur det kan bli i en tvåsamhet.


Inte var det för dig!


Inte var det för dig,
jag levde.
Inte var det alls för mig,
du levde.
Inte var det för varandra,
vi levde.
Inte var det alls för någon.
Det var för ingen…
jag levde.

25/10 – 05




Fri vers av jazzpärlan
Läst 662 gånger
Publicerad 2005-10-25 15:54



Bookmark and Share


    BrokenHearted
Sorgligt och fint... känns tragiskt... och man blir väldigt vemodig av att läsa...man lever sig in!
Du har verkligen lyckats här!

/J.J
2005-10-31

    Hasseman
En ganska ledsam dikt om när känslorna har tynat bort i en relation, så tolkar jag den. Kort och med en rytmisk känsla i texten som försvinner och avslutas med det hårda konstaterandet "Det var för ingen…
jag levde."! Men jag tycker den är underbar på sitt sätt!
2005-10-25
  > Nästa text
< Föregående

jazzpärlan