Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av lust och kärlek stor

Blodet rusar runt i mina ådror
åtrån och lyckoruset fyller min kropp.

Minns…
Du längtat i hela ditt liv.

Dina händer
fick min hud att brinna

Minns…
du aldrig ville lämna mig

drog mig tätt,
tätt intill dig 

Dina sinnliga händer
över hela mig...

Först försiktigt lite trevande.
Sedan häftigt ur förnekelsens heta längtan.

Så nära, så innerligt i stunden
imploderande.

Din ljuva doft var den rusigaste parfym
Din mun letade sig in i mina skrymslen.

Gav mig hän
i den häftigt stegrande känslan.

Jag minns inte mer
i stunden.

Ett med livet nära döden,
exploderande.

Stumt flämtande
i varandet.




Prosa (100-ordare) av Ilona _L
Läst 624 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-27 18:30



Bookmark and Share


  Epione VIP
wow att jag missat denna.
Underbar text.
Applådför den härliga känslan utan att det blir för grovt.
Vacker..
2009-11-09

    ej medlem längre
Din text brinner av hetta. Sensuellt!
2009-10-27

  Måna N. Berger
Mycket sinnligt och utsökt erotiskt, med stil!
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ilona _L
Ilona _L