Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid står stilla...kommer inte loss.




Isad

 

Jag ser dig inte längre

Men kanske du mig ser

Ärrade små knogar

Älskar aldrig mer

 

 

Jag drömmer om dig länge

Och kanske du gör det

Natten den har kallnat

Isad bortglömdhet

 

 

Och allting som blir över

Är ogripbara dag

Höstlöv möter marken

De är precis som jag

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Jazz-75
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-27 20:27



Bookmark and Share


  blaite
Lika snygg den här..kalas lätt läst..
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75