Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnosis av inre väder




Så kan man också säga. Del I


- Hejsan! Har du lust att prata och umgås?!

- Nä du, jag kan inte, jag är insnöad just nu
hoppas att du kan förstå.

- Haha, ja, jag kan förstå

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Night Soul Woman
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-28 22:45



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Hehe :))
Eller
- Hejsan! Har du lust att prata och umgås?!
- Ja gärna! Men bara med mig själv.
2009-10-28

    Bodil Sandberg
hahha här blir man allefall inte insnöad här blir man förströad gött mos kära poeta - ros!!
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman