Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. . . och animalistiska tendenser. Tack Peter Matsa för din kreativa och inspirerande kommentar på min text: Så kan man också säga.




Politisk Opposition*pö om pö*Del II


- Spiken på huvudet! Yes!

- Du hjärtevärmare där
tack för spiken och jag
har hammaren vad ska
vi göra? Ska vi vända på
saken?

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Night Soul Woman
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-28 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman