Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör luft

 

Jag hör luft

Hör hur flygen bryter sig genom

 

Hur fartyg når natt

över våg

 

 

 

 

Långt borta

 

 

 

 

 

Jag hör luft

Formad till vind

 

Som

 

Smeker trädkronors blad

 

Som

 

har fallit

 

 

Hör vintertids början

och

 

slut

 

 

 

Jag hör luft

 Luft som bleknar

 

som

skälver och tiger

 

Jag hör luft

 

Jag hör luft

 

 

 

Och vill ut

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-29 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75