Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glömsla


Det var något...

Det var något jag skulle säga
Det var något jag skulle få ner i skrift
Det var något viktigt
Det var något jag drömde i natt
Det var något jag ville förmedla
Det var något jag inte hann att berätta
Det var något som jag nu har glömt
Det var något till dig...




Fri vers av Charly
Läst 249 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-10-17 17:18



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, ibland försvinner det där så lätt som man verkligen ville komma ihåg... Enkelt och väl förmedlat.
2005-10-17

  stannar kvar
Inte alltid lätt att minnas de rätta orden...
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly