Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samsång

 

 

Dimma svepte om igen

fastän solen lekte het.

Lingonen blommade trots

att det redan var vinterkallt; kallt.

 

Allting är annorlunda nu.

 

Mitt i en sång om att förlora

sitt hjärta

fick barnet hela sitt tillbaka.

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-30 14:20



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Maria!

Ställer mig och sjunger med i kören. Många fina trådar att fundera kring. Hälsar vännen Fredrik
2009-10-30

  Mr Lindemann VIP
Det som det alltid varit
i gnolandet om ett annat liv
på pin kiv
tappade jag delar av mitt inre
hos dig
2009-10-30

  Per Teofilusson
som så ofta i din konst nuddande. Jag stannar ofta kvar.
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson