Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgänglighet

Brinnande,

försvinnande,

söker evigt

återfinnande.

 

 




Fri vers (Fri form) av Ilona _L
Läst 593 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-31 20:09



Bookmark and Share


  RogerIvan
Nu när vintern kommer så är elden viktigare.
När jag tänder i min kökspanna så brinner det en timme,
sen måste jag lägga på mer ved...
Finns trädet med evighets-veden?
2009-11-04

  Epione VIP
Känner en längtan efter heta passioner.
Tycker om denna lilla text som säger en del enligt mig.
Tack
2009-11-01

    ej medlem längre
Det gäller att söka vidare... tills man finner något som inte försvinner när det brinner
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ilona _L
Ilona _L