Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resan emellan för mig rakt ut i intet

 

resan sker längs mörklagda vägar

på något sätt känns ytorna fria

lyktstolparna skämmer inte sikten

inte nu men inte heller när det dagas

tänker mig att jag är på en väg rakt ut i intet

ljusen

avlägsna sken i allt det svarta

 

svävar i luften mellan tätorter

rakt ut i rymden

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-01 02:19



Bookmark and Share


  Maria T
En känsla av
frihetslängtan
2009-11-09

  Gunsan
jag tänker på när jag körde i ymnigt snöfall, en sen kväll, för någon vecka sedan
det var helt mörkt utanför billyktorna och jag var innesluten av ljuset i snön
då upplevde jag att jag körde rakt ut i intet
2009-11-01

  Ingela Svenson VIP
Ger en spännande känsla! Bra
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan