Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntar på återuppståndelsen

 

 

det är stiltje nu

kraften ligger i dvala

kanske jag åter förmår väcka den

 

snart

 

det är nog tid för att vila en stund

för att åter vakna

stark

full av tro hopp och kärlek 




Fri vers av Trädflickan
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-01 14:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
älskar ditt sätt att skriva och förmedla vad jag själv aldrig skulle våga stå för att vara, är en sådan där pedant person som städar i stort sett varje dag på som hemmaplan
texten får sina trenne burkar med aprikoser
2009-11-19

  Maria T
Störst av allt är kärleken
2009-11-09

  Gunsan
ja så är det ju!!
2009-11-01

  mare VIP
Mycket fin dikt....
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan