Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag tar en promenad för jag vet att frisk luft gör mig gott

middagen bestod av en burk makrill fördelat på tre skivor falu rågrut

nu blir det en liten promenad

frisk luft ska visst vara bra

kanske jag får en slurk kaffe och ett möte med en vän på köpet

 

 så är den här söndagen snart över

ännu en  vecka har gått

snart är det här året  slut

 

kanske det blir bättre tider sen

eller så rullar det bara på

 

tänker att jag har 25 år kvar till pensionen

och livet tycks oändligt långt kvar

 

kan ju vara bara som man tror

imorgon kanske jag inte lever

eller så gör jag som vanligt

 

lever

fast inte fullt ut




Fri vers av Trädflickan
Läst 253 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-01 16:15



Bookmark and Share


  Maria T
Möte med en vän och en
slurk kaffe, inte så illa.
2009-11-09

  vera gade VIP
"middagen bestod av en burk makrill" -utmärkt bild av ensamhetens villkor- men du, fisk är bra för hjärnan! - jag tippar att du tänker ut hur leva livet- (passa på nu du har chansen;-))
2009-11-05

  Cosmic Johanna
En dikt som berör och får mig att vilja ruska om diktjaget...


men lev då, se äventyren omkring dig...våga nu!

Du lyckades med dikten en hel del att röra om i mig.

För det får du varma applåder!
2009-11-03

  Gunsan
det låter så hopplöst men
du har ju massor kvar
men ibland gömmer framtiden sig
för att du ska hinna ta igen dig innan
allt roligt händer
2009-11-01

  Svart svan
Sverige i kvadrat...mycket bra fångad känsla...
2009-11-01

  HQ
Den här texten är rak och ärlig och känns äkta.
Dessutom känner jag så väl igen tankegången, att livet bara kryper vidare och dagarna är allt mer jämngrå.
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan