Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvällspromenad

gatlysenas mjuka sken lyser upp

bakom fönster

lampor

tomma gator så vilsamt tyst

hör blott knarret under skorna







Fri vers av Trädflickan
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-01 18:31



Bookmark and Share


  Maria T
Jag föreställer mig att
du promenerar i snö
för då knarrar det
under skorna
2009-11-09

  sister mary
Du fångar väl känslan av en skön vandring, i lugn och ro.
2009-11-01

  Ingela Svenson VIP
Men ååh så fint det låter, inte alls så mörkt och dystert som den förra dikten
2009-11-01

  etthjärtaäralltidrött
skön känsla du gav
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan