Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyssna till ditt inre

försöker mana fram drömmar som visar mig väg framåt
men allt är bara tyst och stilla
rädsla och sorg sprider ut sig
för utan drömmar finns inget mål
vart ska jag då gå?

det skrämmer mig
det skrämmer mig att allting verkar dött
är det den inre döden jag nu mött?




Fri vers av Trädflickan
Läst 412 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-11-02 08:35



Bookmark and Share


  arja savela
I dagens hetsig värld fyller folk varje sekund med att göra och törs inte att vara
2009-12-19

  lodjuret/seglare VIP
som sagt, du skriver talande direkt till läsaren utan krusiduller eller ens försök att verka märkvärdig på minsta vis
trenne violiner förtjänar texten
2009-11-19

  Maria T
Fin tolkning av när det
blir tyst i det inre
och allting verkar dött
2009-11-09

  Anjeska
Starkt berörande
2009-11-03

  peter markurth
bra
2009-11-03

    ej medlem längre
jag dagdrömmer ofta, jag vill inte ens tänka på vad som skulle hända om jag tappade den förmågan

förmodligen som sista raden i din dikt

bra skrivet
2009-11-03

  Eva Langrath VIP
En text att känna igen sig i insiktsfullt beskriver du en sådan dag där allt är kallt.
2009-11-02

  Mr Lindemann VIP
Med det raderna så
för du fram det som kan vara det mest
tänvärda denan dagen
således så
2009-11-02

  Gunsan
du skriver verkligen
innerligt
viktigt
djupt
och vackert

insiktsfullt!
2009-11-02

  Syrsan
Allvarstyngt och sorgset. Skickar ljus till diktens jag!
2009-11-02

  etthjärtaäralltidrött
Så smärtande välbeskriven text.
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan