Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen spelade dig ett spratt

Han drömde om mig inatt
det var inte första gången
Vi hade djurisk och vild sex
när han vaknade var han fortfarande upphetsad
men ledsen vid tanken på att inte jag var där




Fri vers av Charly
Läst 253 gånger
Publicerad 2005-10-17 22:17



Bookmark and Share


    Jolli
kul vändning på slutet!
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly