Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidvatten...

 

 

...ur hav

 

Når fötter

 

Som levt längre

än

livstid

 

 

Når hand

 

Når strand

 

 

 

Strand som av hav

 

Fått sin början...




Fri vers av Jazz-75
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-20 10:32



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker text du förmedlar tidevattenskänslan och orden andas liv, sorg och hopp
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75