Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kemiskt

Kan du förklara det för mig,
om vad det är som händer,
när du i hela kroppen min
tänt upp en massa bränder.

Rent kemiskt kan du säkert
till substanser plocka ner,
dess samverkan i kroppen,
där tror jag faktiskt du vet mer.

Då släpper romantiken
sitt fasta grepp om mig.
Och jag kan lätt hantera
alla känslorna till dig.

Kanske det finns ett piller
att lägga under tungan.
Som hejdar alla känslorna
och inte skadar lungan?

Då hjärnan inte längre minns,
det som var uppenbart;
att kopplingen till hjärtat mitt
blockeras, verkar solklart.

Kanske blev jag nollställd,
blockerad som i trans,
om jag inte visste...
att du faktiskt fanns.




Bunden vers (Rim) av Ilona _L
Läst 506 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-07 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ilona _L
Ilona _L