Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kurs i hur man närmar sej problemet

 

 

Man kan välja att tala om fåglarna

hur vingarna bryter lufter

slagvis, i strömmar

 

Sedan hur man bryter loss fönsterkarmar

för omöjligheten att 

 

n å g o n s i n

 

kunna stänga igen fönsterna igen

 

 

Man kan ändra kursen helt

förgripa sej i tron att 

-Om jag spikar igen dem, så är allting lagat

 

lagrat.

 

 

Men att närma sej 

är också att stå jävligt stilla och låta

allt bara forsa

genom

låta allting vara

förbli och

bli

 

 

Kaoset kommer sällan som en brist på ordning

snarare som

hur man förstår den

 

men problemet kvarstår

hur?

 

 

 

 

 




Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-08 22:38



Bookmark and Share


  aol
gillas bra skriftat
2010-02-12

  Sanchez VIP
ja, man kan alltid skriva en dikt, det händer ibland att det löser problem
2009-11-13

  Burn
titeln drog mig verkligen, den är kanon.
och att närma sig ett problem
och sen lösa det,
det kan vara ren konst, det.



och kräva en massa jävla svett, blod och tårar! :)
2009-11-09

  Fredrik Stillesjö
Hej Maria!

En kurs jag gärna söker till. Hälsar vännen Fredrik
2009-11-09

    ej medlem längre
riktigt riktigt bra. fylld med mening och med bilder som känns äkta och viktiga. *bugar*
2009-11-09

  Saga-Sofia
En typisk bubadikt.

Tycker om.
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson