Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bild: MR




No Vembervattnet


vindvatteninstrumentet
glimmar

krasar kraschar
klirrar klingar

när fria vågor
tär iskanten

på tunna ytan
i sjön

i november




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-11 00:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag kan höra det där speciella klirrandet mot iskanten. Tack för att du väckte hörselminnen hos mig:))
Sanslöst vackert beskrivet!
2009-11-12

  Berit Robin Lagerholm VIP
En fin melodisk bild
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP