Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande Liv

 

Jag hade velat se

Din kärlek i blick

För att jag hade födt

Liv

 

Ny början

Sa du

Jag förstod aldrig orden

De strök bara förbi

 

 

De tog en hjärtfilm på mig idag

Den visade att mitt hjärta är helt trots vårt

Liv

 

Tillsammans

 

 

 

Har du sett din film?

 

Är du levande?

 




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-11 22:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra, bra och återigen bra.
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75